Med anledning av den nya dataskyddsförordningen

Integritetspolicy Klackabackens Bryggeri AB

Vi värnar din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Denna policy beskriver vilka personuppgifter Klackabackens Bryggeri AB behandlar om dig.

På webbplatsen används cookies för att tjänsterna ska fungera så bra som möjligt. 

Klackabackens Bryggeri AB är personuppgiftsansvarig

Klackabacken är, om inget annat anges nedan, personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som samlas in avseende kontaktpersoner hos kundföretag.

Vid frågor om vår behandling av dina personuppgifter, vänligen kontakta oss på gdpr@klackabacken.se eller

Klackabackens Bryggeri AB
Skepparslövsvägen 165
291 92 Kristianstad

Vilka personuppgifter vi behandlar

Vilka personuppgifter vi behandlar om dig beror på vilka uppgifter du delar med Klackabacken. Generellt sätt handlar detta om namn, e-postadress, telefonnummer, postadress eller annan information som du lämnat och som är nödvändig för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden gentemot dig.
I vissa fall kan Klackabackens Bryggeri behöva ditt samtycke för att få behandla dina uppgifter. I dessa fall kommer du att få klar och tydlig information om vad det är du samtycker till.


När du besöker Klackabacken.se

Klackabacken registrerar din IP-adress när du gör sökningar för att kunna upptäcka om våra tjänster missbrukas

När du är prenumerant på Klackabackens Nyhetsbrev

Klackabacken samlar in och behandlar de uppgifter som du frivilligt lämnar till Klackabacken när du t.ex. vill bli prenumerant på Klackabackens nyhetsbrev. Du kan när som helst avböja prenumerationen genom att använda dig av ”avregistrera dig från utskick” som finns som länk längst ner på alla mail som vi skickar ut.

Vilka kan vi komma att dela dina uppgifter med?

Klackabacken kan komma att överföra dina personuppgifter till leverantörer som vi har anlitat för bl.a. lagring, optimering av webbplatsen och Klackabackens e-postutskick. Dessa mottagare har endast rätt att behandla dina personuppgifter för Klackabacken i samband med att de utför en tjänst för oss. 
Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till någon annan part om vi inte måste göra detta på grund av lag, förordning eller myndighetsbeslut, eller för att skydda våra rättigheter eller tredje parts rättigheter.

Dina rättigheter

Du har vissa lagstadgade rättigheter som du kan göra gällande mot oss. Se Datainspektionen för en sammanställning av dessa rättigheter.

Ändringar i integritetspolicyn

Klackabacken förbehåller sig rätten att göra ändringar integritetspolicyn. Om sådana ändringar sker kommer detta att aviseras i våra kanaler.

Slutligen

Vi vidarebefordrar eller säljer aldrig dina personuppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål. Uppgifter vidarebefordras bara till tredje part (företag) om det krävs för att tillhandahålla en tjänst.

#hej
/

Den här sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker.

Jag är 18 år eller äldre?