Två tunga releaser på Systembolaget 3 april

Vi är oerhört glada att kunna presentera två tunga nyheter i vårt ordinarie sortiment. Idag lanseras dem på Systembolaget. En Dubbel IPA på 8,2%, vår mest kraftfulla öl hittills. Ölet är alltså en India Pale Ale fast med extra allt: massor av humle, smak, arom och högre alkoholhalt. I just denna finns en generös mängd Simcoe-humle, som både tillsatts i koket och senare också i jästank (torrhumling) för extra smak och arom. Den andra är en Summer Session Ale - sommar på flaska! Ölet är bryggt på vete- och kormalt som ger ölet en fräsch friskhet. Vår summer ale har humlats försiktigt för att locka fram smaker av litchi, mango och ananas.

» Dubbel IPA på Systembolaget

» Summer Ale på Systembolaget

Hoppas att ni gillar!

//Klackabacken

 
Dubbel IPA - Summer Ale

Skrivit av Administratör 03 Apr - 2017 kl. 01:57


#hej
/

Den här sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker.

Jag är 18 år eller äldre?