ÖL PÅ BURK!

Vi har i dagarna haft besök av CanMan Sweden och det är bra tryck i produktionen där vi just nu tappar två olika öl som kommer att erbjudas på burk. Vår förhoppning är att i framtiden kunna erbjuda er flera olika sorter av skånskt hantverksöl inte bara på flaska, utan även också på burk! 

Vi har under en längre tid sett en ökad efterfrågan på öl och andra drycker tappad på burk, dels från Systembolaget men även från hotell och restaurang. Det är en naturlig utveckling då burken är ett bättre förpackningsmaterial för både ölen och för miljön.

Upp till toppen
Våra produkter

Din kundvagn

0 kr

Du har inga produkter i varukorgen

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats så använder vi cookies.

Jag förstår

VÄLKOMMEN TILL KLACKABACKEN!

Vår hemsida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du måste minst ha fyllt 25 år för att se det här innehållet.

Please confirm that you are at least 25 years old.
*Entering? "Ja" confirms you are and that you agree to our cookie policy.