Säljare Skåne

Har du ett brinnande intresse för öl? Är du en driven och målinriktad säljare? Då kan detta vara tjänsten för dig.

ARBETET

I tjänsten som säljare kommer du arbeta i ett nyskapande företag i en expansiv fas. Din placering kommer vara i Skåne med utgångspunkt från vårt bryggeri i Önnestad. Din huvudsakliga produktportfölj kommer bestå av hantverksöl, dock med en ökande andel alkoholfria produkter med inriktning mot dagligvaruhandeln.

Att vara säljare på Klackabacken innebär att du behöver vara strukturerad och dela Klackabackens passion och intresse för skandinaviska drycker. Du kommer behöva söka upp, bearbeta och skapa samarbeten med både nya och existerande företagskunder. Du driver din egen försäljning med full försäljningsprocess från prospektering, kundmöte, offerthantering, uppföljning av affärer till genomförande av marknadsaktiviteter såsom provningar, ölmässor och event hos kund. Vi ser hög service och ett personligt kundbemötande som ett självklart led i vårt arbete och denna vision ska delas av dig.

VEM ÄR DU?

Vi söker en målinriktad person som vill utvecklas i tjänsten tillsammans med företaget.

Tjänsten skall ses som långsiktig där det finns goda möjligheter till bra löneutveckling för rätt person. Du kommer att ha stöd och support från vår säljansvarige som har placering på bryggeriet i Önnestad

Det är positivt om du har erfarenhet från försäljning på fält där du har arbetat med uppsökande försäljning mot kund. Erfarenhet samt kontakter i branschen ses som meriterande men det absolut viktigaste är ditt driv och din ambition. Du brinner för känslan av att göra affärer och överträffa dina egna resultat. Utöver det ser du med fördel på möjligheten att jobba med långsiktiga relationer med både kunder och kollegor och vill utveckla dina egna förtjänst- och utvecklingsmöjligheter därefter.

Körkort B samt grundläggande kunskaper inom Word, Excel och Power Point krävs. Lön fast samt provision enligt överenskommelse. Tjänsten är heltid alternativt deltid efter överenskommelse

Klackabackens Bryggeri är ett skånebaserat hantverksbryggeri med målsättning om att vara ett komplett skandinaviskt hantverksbryggeri inom en överskådlig framtid. Vi är ett ungt målinriktat företag som jobbar hårt för att företaget ska växa och nå ut både nationellt och internationellt.

ANSÖKAN

Vi tar emot ansökningar per e-post, på jobb@klackabacken.se , frågor om tjänsten besvaras av Tim Persson, 0723-976212, tim@klackabacken.se alternativt Marcus Lundmark, 0708-157968, marcus@klackabacken.se.

Sök senast den 31 oktober 2019

Upp till toppen
Våra produkter

Din kundvagn

0 kr

Du har inga produkter i varukorgen

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats så använder vi cookies.

Jag förstår

VÄLKOMMEN TILL KLACKABACKEN!

Vår hemsida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du måste minst ha fyllt 25 år för att se det här innehållet.

Please confirm that you are at least 25 years old.
*Entering? "Ja" confirms you are and that you agree to our cookie policy.