VD till Klackabackens Bryggeri AB

Har du intresse för öl? Är du driven och affärsinriktad? Då kan tjänsten som VD för Klackabackens Bryggeri passa dig. Tjänsten som VD innebär att du kommer arbeta i ett nyskapande företag i en expansiv fas. Din placering kommer vara i Skåne med utgångspunkt från vårt bryggeri i Önnestad.

ARBETET

Att vara VD på Klackabacken innebär att du behöver dela Klackabackens passion och intresse för skandinaviska drycker.

Arbetet kommer att innefatta budget, planering, uppföljning och utveckling. Du kommer ha det huvudsakliga och övergripande ansvaret för att utveckla, driva och organisera företaget. Du kommer att rapportera till styrelsen löpande.

VEM ÄR DU?

Vi söker en strukturerad och målinriktad ledarpersonlighet med erfarenhet av personalansvar, ekonomi och affärsutveckling. Arbetslivserfarenhet från livsmedelsbranschen meriteras men är inget krav.

Tjänsten skall ses i ljuset av att Klackabacken är ett ungt företag som ständigt utvecklas för att möta de utmaningar och möjligheter branschen står inför. 

Körkort B samt grundläggande kunskaper inom Word, Excel och Power Point krävs. Lön enligt överenskommelse. Tjänsten är heltid.

Klackabackens Bryggeri är ett skånebaserat hantverksbryggeri med målsättning om att vara ett komplett skandinaviskt hantverksbryggeri inom en överskådlig framtid. Vi är ett ungt målinriktat företag som jobbar hårt för att företaget ska växa och nå ut både nationellt och internationellt.

ANSÖKAN

Vi tar emot ansökningar per e-post, på jobb@klackabacken.se, frågor om tjänsten besvaras av Tim Persson, 0723-976212, tim@klackabacken.se alt. Marcus Lundmark, 0708-157968, marcus@klackabacken.se.

Vi vill ha in din ansökan senast den 31 oktober 2019

Upp till toppen
Våra produkter

Din kundvagn

0 kr

Du har inga produkter i varukorgen

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats så använder vi cookies.

Jag förstår

VÄLKOMMEN TILL KLACKABACKEN!

Vår hemsida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du måste minst ha fyllt 25 år för att se det här innehållet.

Please confirm that you are at least 25 years old.
*Entering? "Ja" confirms you are and that you agree to our cookie policy.