Hej allihopa!

Hej!

I dessa hårda tider är vår bransch hårt drabbad. Alla våra underbara och trogna restaurang- och konferenskunder lider just nu av sämre försäljning och avbokningar som i förlängningen även påverkar vår försäljning.

Tills dess att experter eller folkhälsomyndigheten rekommenderar annat vill vi från Klackabackens Bryggeri uppmana alla att stötta lokala krogar och restauranger i er närhet. Om ni inte vill gå ut och äta finns det andra sätt, som att köpa presentkort till senare eller handla take away. Detta är otroligt viktigt så att vi kan bibehålla det fina utbudet som finns även i framtiden.

När ni sedan äter er goda mat hemma så ska ni såklart tänka till en extra gång på vad ni dricker. Välj med fördel en svensk dryck producerad av en oberoende tillverkare i er närhet. Inte enbart för producentens skull men även för miljöns.

Vår och våra kollegors dryck finns fortsatt att köpa på Systembolaget lokalt och oftast även för beställning i hela landet. I dessa tider vill vi även slå ett slag för den hemkörningstjänst som Systembolaget tillhandahåller, beställningar sker direkt från hemsidan och produkterna levereras till er hemadress eller valda adress.

Vill ni stötta oss direkt så kommer vi på fredag den 20 mars mellan 8 - 20 ha öppet på bryggeriet för försäljning av lättöl, äppelmust, och snygga t-shirtar. Har ni ingen möjlighet att komma då så ring 044-128011 så ordnar vi något.

Bilden nedan är tagen från förra årets Klackabacken Beer Fest och förköpsbiljetter till detta årets festival som går av stapeln den 15 augusti finns tillgängliga och är ett perfekt sätt att stötta oss. Era biljetter hittar ni här

Nu rider vi ut stormen tillsammans och ses på andra sidan❤️

/Ledning och personal på Klackabackens Bryggeri

Upp till toppen
Våra produkter

Din kundvagn

0 kr

Du har inga produkter i varukorgen

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats så använder vi cookies.

Jag förstår

VÄLKOMMEN TILL KLACKABACKEN!

Vår hemsida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du måste minst ha fyllt 25 år för att se det här innehållet.

Please confirm that you are at least 25 years old.
*Entering? "Ja" confirms you are and that you agree to our cookie policy.