Klackabacken + Constant Companion = Sant

Constant Companion ❤️ Klackabacken

Äntligen kan vi berätta att vi nu utvecklar vårt samarbete med våra kära vänner och kollegor på Constant Companion importör av specialöl från Europa.

Redan 2018 inleddes ett samarbete och Constant Companion har distribuerat vår öl till utvalda delar av landet. Nu utvecklar vi det ytterligare ett steg och skapar en gemensam portfölj av dunderhög kvalitet.

Nu kan alla våra kunder beställa hela Constant Companions gedigna utbud och få leverans i samband med vår öl. Vad sägs till exempel om spontanjäst suröl från prisade Alvinne i Belgien, humliga härligheter på burk från North Brewing i England eller bastant tysk lager från Mahrs 

Detta samarbete kommer bli väldigt spännande och vi ser fram emot att erbjuda våra lokala krogar öl som annars är svår att lägga vantarna på. Stay tuned för mer nyheter men från och med nästa vecka går det att beställa.

 

Upp till toppen
Våra produkter

Din kundvagn

0 kr

Du har inga produkter i varukorgen

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats så använder vi cookies.

Jag förstår

VÄLKOMMEN TILL KLACKABACKEN!

Vår hemsida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du måste minst ha fyllt 25 år för att se det här innehållet.

Please confirm that you are at least 25 years old.
*Entering? "Ja" confirms you are and that you agree to our cookie policy.