Bryggpub

 

Klackabackens Bryggpub

Klackabackens Bryggpub ute i Skepparslöv är nedlagd. Det var ett svårt men som det känns ett rätt beslut för att kunna lägga allt fokus på Klackabackens Bryggeri som idag har växt tiodubbelt sedan starten i december 2012.

Under hela 2012 renoverade Olof, Marcus och Christoffer (med orimligt mycket hjälp av vänner och familj) upp det gamla 1800-talsstallet från ingenting till ett fungerade mikrobryggeri. I februari 2014 öppnades bryggpuben i samma lokaler. Vi jobbade med bryggeriet i veckorna och stod som kock eller i servisen på helgerna. Och vi hade kul, riktigt kul. Att ha en direktkontakt med våra gäster och kunder genom att servera er lokalproducerad pubmat och hålla ölprovningar ute i Skepparslöv har varit en ynnest. Vi minns alla skratt över bardisken och de många varma snacken vid borden. Vem hade trott att ni skulle vilja spendera era kvällar ute i en liten by en bra bit utanför staden med i princip noll kollektivtrafik?

Till slut har vi nu känt att verksamheten på vårt nya bryggeri går så pass bra att vi helt enkelt inte hinner med båda. Vi vill just nu satsa hela vårt hjärta i bryggeriet ute i Önnestad för att kunna ge er mer, bättre och roligare öl. Därmed kommer restaurangverksamheten ute i Skepparslöv att upphöra.

Vi vill rikta vårt varmaste tack till personalen som vi har fått förmånen att jobba med i bryggpuben. Ert engagemang och driv har varit makalöst.

Bästa hälsningar,

//Olof, Christoffer, Marcus och Markus - Klackabackens Bryggeri

#hej
/

Den här sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker.

Jag är 18 år eller äldre?