Säljare till Klackabackens Bryggeri 2018
 

KLACKABACKEN SÖKER SÄLJARE TILL STOCKHOLM/MÄLARDALEN

Har du intresse för bra öl? Är du en driven och affärsinriktad Säljare? I tjänsten som säljare kommer du att arbeta i ett expansivt företag. Din placering kommer vara i Stockholm, du utgår hemifrån och har Stockholm med omnejd som arbetsplats. Din huvudsakliga produktportfölj kommer bestå av hantverksöl inriktade mot pubar och restauranger. Dessutom producerar vi lågalkohol och helt alkoholfria produkter inriktade mot dagligvaruhandeln.

Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss under en längre tid.

ARBETET

Som säljare på Klackabacken behöver du vara strukturerad och dela Klackabackens passion och intresse för kvalitetsdrycker. Du kommer behöva söka upp, bearbeta och skapa samarbeten med både nya och existerande företagskunder. Du driver din egen försäljning och försäljningsprocess från prospektering, kundmöte, offerthantering, uppföljning av affärer till genomförande av marknadsaktiviteter såsom provningar och event hos kund. Vi ser hög service som ett självklart led i vårt arbete och denna vision ska delas av dig.


Det är positivt om du har erfarenhet som utesäljare där du har arbetat med uppsökande försäljning mot kund. Erfarenhet samt kontakter i branschen ses som meriterande men det absolut viktigaste är ditt driv och din ambition. Du brinner för känslan av att göra affärer och överträffa dina egna resultat. Utöver det gillar du att jobba för långsiktiga relationer med både kunder och kollegor.

 

Det finns goda möjligheter till bra löneutveckling för rätt person. Du kommer att ha stöd och support från vår säljansvarig som har placering i Skåne.

VI ERBJUDER

Goda möjligheter att växa inom bolaget

Ett expansivt och omtyckt varumärke

En omväxlande arbetsmiljö

Engagerade kollegor som brinner för sitt jobb

En arbetsplats där vi gärna ser att du bidrar med egna lösningar

 

Klackabackens Bryggeri är ett skånebaserat hantverksbryggeri grundat 2012 med målsättning att bli e komplett Skandinavisk dryckesproducent. Vi är ett ungt och målinriktat företag som jobbar hårt för att företaget ska växa och nå ut i Sverige och internationellt.

ANSÖKAN

Vi tar emot ansökningar per e-post jobb(at)klackabacken.se

Körkort B samt grundläggande kunskaper inom Word, Excel och Power Point krävs. Lön fast samt provision enligt överenskommelse.


Frågor om tjänsten besvaras av Tim Persson, 0723-976212, tim(at)klackabacken.se alt. Marcus Lundmark, 0708-157968, marcus(at)klackabacken.se

#hej
/

Den här sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker.

Jag är 18 år eller äldre?