Boris - vår första alkoholfria öl

Intresset för lågalkoholdrycker växer i Sverige. Därför är vi glada att äntligen kunna erbjuda ett alkoholfritt alternativ som trots detta bär hantverksölets maltighet och smakrikedom. Boris Klackabacken Alkoholfri har fått sitt namn efter bryggeriets färgstarke brygghund. Ölet är törstsläckande med markerad beska och inslag av tropiska frukter och örter. Finns där bra öl finns. Tipsa oss gärna (tim[at]klackabacken.se) eller fråga om oss nästa gång du besöker din välsorterade dagligvaruhandel eller favoritrestaurang. Den här ölen passar perfekt till husmanskosten eller roadtrippen.

//Klackabacken

Boris Klackabacken Alkoholfri

Skrivit av Administratör 07 Mar - 2018 kl. 00:03


#hej
/

Den här sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker.

Jag är 18 år eller äldre?