Nominerade till årets dryckesproducent!

Wow! Vi är nominerade till årets dryckesproducent 2021 av tidningsmagasinet Magasinet Skåne. Tillsammans med supergrymma Brewski och Purity Distillery är alltså Klackabacken och Sodabruket nominerade i denna kategori. Vi är så tacksamma och väldigt glada över denna nominering och ser fram emot den 1 december då vinnaren ska koras. Värt att nämna är också ett stort antal andra lokala aktörer samt samarbetsparters i trakten också var nominerade i sina respektive kategorier, riktigt trevligt tycker vi!

Upp till toppen
Våra produkter

Din kundvagn

0 kr

Du har inga produkter i varukorgen

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats så använder vi cookies.

Jag förstår

VÄLKOMMEN TILL KLACKABACKEN!

Vår hemsida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du måste minst ha fyllt 25 år för att se det här innehållet.

Please confirm that you are at least 25 years old.
*Entering? "Ja" confirms you are and that you agree to our cookie policy.