Omlansering 5 juni!

Det har planerats och arbetats hårt den senaste tiden, men nu kan vi äntligen meddela att vi från och med 5 juni kommer att ersätta våra glasflaskor till pantbara burkar gällande alla öl i vårt standardsortiment. 

Det fanns en rad aspekter som vägdes in när vi fattade ett sådant stort beslut, men när vi summerade det hela så kom vi fram till det mest hållbara i många aspekter är att just anpassa sig och tänka på framtiden och då gå över till ett mer miljövänligt alternativ, samt att den nya förpackningen kommer att bidra till en bättre kvalitet då burken exempelvis inte släpper in något ljus som påverkar ölen negativt.

I denna omlansering tog vi också ett omtag om den grafiska design som pryder våra flaskor och burkar. Vi kom fram till att våra "Klackabacken djur" som under alla år varit signfikativt skulle få ta ännu större plats, vilket vi tycker dem gör på ett strålande sätt.

Hoppas ni ska hitta era favoriter på hyllorna i sommar och tänk på att du bidrar till en schysstare miljöpåverkan när du väljer närproducerad  öl som nu också kommer i en mer miljövänlig kostym.

Vi kommer att fira vår omlansering med att alla som besöker oss på bryggeriet och handlar något med sig hem får ett ölglas. Vi har öppet varje fredag mellan 14.00 - 16.00! Välkomna! 

Upp till toppen
Våra produkter

Din kundvagn

0 kr

Du har inga produkter i varukorgen

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats så använder vi cookies.

Jag förstår

VÄLKOMMEN TILL KLACKABACKEN!

Vår hemsida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du måste minst ha fyllt 25 år för att se det här innehållet.

Please confirm that you are at least 25 years old.
*Entering? "Ja" confirms you are and that you agree to our cookie policy.